Tipuri de uleiuri esentiale

 

   Uleiurile esentiale pot fi sintetice,semi-sintetice,
naturale si pur-organice cu grad terapeutic.
   In cazul in care vrei sa obtii beneficii terapeutice cu ajutorul uleiurilor esentiale, nu ai nevoie doar de un „miros” ci si de chimia lui integrala, puritatea, potenta si versatilitatea lui.Multi cred si chiar declara cu absoluta convingere ca toate uleiurile esentiale sunt la fel, ca nu are importanta de und ele cumperi sau cat costa.

Clasificarea uleiurilor esentiale

Grad A

-Uleiuri esentiale pure,de calitate inalta si cu grad terapeutic.Sunt obtinute din plante crescute in habitatul lor natural, si distilate apoi cu aburi la temperaturi inalte sau prin presare in cazul citricelor.

Grad B
-Uleiurile esentiale cu grad alimentar, pot contine substante sintetice, pesticide, sau uleiuri de amestec.

Grad C
-Uleiuri aromatice care pot contine aceleasi elemente chimice ca si uleiurile cu grad alimentar.De obicei, ele contin solventi care sunt folositi in procesul de distilare pentru a obtine o cantitate mai mare de ulei.


   Adasar, industria aromatica se dezvolta continuu.Si, probabil cea mai trista etapa care a venit in urma „industrializarii”-au reusit sa descopere cum sa le imite sintetic si chimic in laboratoare, adica sa obtina substante aromatice doar din chimicale, fara nici urma de planta in proces.
   Indem tot mai multe familii sa renunte la toate „aromele”sintetice din casa-aerosoli, spray-uri, parfumuri, lumanari parfumate, etc. Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.

   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani. Totul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.
Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI
– achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.


Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.  


**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!
*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s