Unde gasim materiale informative?Cine ne este indrumator?

  Ai de gand sa iti faci un cont dar nu stii cum te vei descurca cand vei avea uleiurile in fata ta? Ce faci in caz de voma, febra?Cum poti sa retii toate aceste informatii? Nu te ingrijora,totul este simplu daca iti alegi un indrumator cu care sa rezonezi.Rolul acestuia este sa te ghideze,informeze si sa te ajute atunci cand ai nevoie.Acesta iti va oferi materiale informative, grupuri de suport, o intrega echipa care iti va asigura suportul necesar.Odata ce ai intrat in echipa lui, vei avea alaturi sute de oameni cu care sa te consiliezi.Cine iti poate fi indrumator?Orice consultant DoTerra cu care tu rezonezi.Vei avea nevoie doar de id-ul lui in momentul crearii contului.

  O alta sursa de informare sunt cartile puse la dispozitie de DoTerra, pe site-ul dostore.ro,de unde le poti achizitiona oricand.

 

ABECEDARUL
                   ESENTIAL

MANUAL DE UTILIZARE A ULEIURILOR ESENTIALE


EDITIE REVIZUITA 
 ULEIURI ESENTIALE
       EXTINSA


 De asemenea, acolo gasiti si cartea care iti schimba perceptia despre viata, care iti depaseste asteptarile si te duce intr-o cu totul si cu totul alta realitate.*** O carte despre suflet, fericire, sensul vietii și destin… Această carte conține multe rețete simple și practice pentru îmbunătățirea vieții… Toate recomandările sunt bazate pe cercetare științifică profundă și sunt susținute de ani buni de practică.”via elena cimpoescu


 Lista de preturi este publica si se gaseste pe internet AICI.

Kiturile de inrolare sunt aici:

 

 Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani. Totul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.
Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI
– achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.


Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.  


**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!
*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s