Pielea-derma si epiderma.

    

    Atunci cand vine vorba de problemele uzuale pe care le intampinam si care ne creeaza disconfort, pielea este una din cele mai importante pentru ca aspectul fizic neplacut poate sa ne influenteze foarte mult si celelalte sentimente, neincredere, depresie, stima de sine scazuta, dureri, frica de contact.
     Astazi va voi detalia cum putem avea grija de noi, de pielea noastra, cu ajutorul uleiurilor esentiale doTerra, si pentru ca subiectul „copii” este unul mai sensibil, o sa incep cu mare problema din zilele noastre si anume dermatita atopica.
    Dermatita atopica(eczema) reprezinta o afectiune cutanata inflamatorie, care creeaza o senzatie intensa de prurit (mancarime).
    Uleiuri esențiale recomandate în dermatita atopica :Geranium, Cedarwood, Frankincense, Juniperberry, Santalwood, Patchouli, Petitgrain.Utilizati de asemenea si suplimentul enzimatic si digestiv, Terrazyme si Pb assist jr, pentru copii sau Pb assist pentru adulti. 
    Iritatia de scutec.
    Pielea bebelusului este foarte sensibila si se poate irita usor, iar cauza cea mai frecventa este datorata scutecului. 
    Uleiurile esentiale recomandate in cazul iritatiei de scutec sunt: Frankincense, Lavander, Roman Chamommile, Mirth si Corect X.
    Un alt aspect foarte important este sa lasati pielea sa respire atat cat se poate.
    Recomand folosirea uleiurilor aplicate intr-o crema grasa, naturala, precum cea de galbenele sau arnica.
     Pete pigmentare.
Culoarea pielii este definită în mod normal de fototipul (tipul de piele al) unei persoane și prin expunerea la soare, zonele expuse frecvent fiind mai închise decât zonele ascunse/protejate. Pigmentul natural care determină culoarea pielii este melanina, care este secretată de organism pentru a proteja pielea împotriva radiațiilor UV, ceea ce dă culoarea bronzului. Tulburările de pigmentare sunt legate de un dezechilibru al melaninei care cauzează fie hiperpigmentare (pete brune), fie o depigmentare a pielii (pete mai deschise).
    Uleiurile recomandate in cazul petelor pigmentare sunt :Lavender, Frankincense, Geranium, Salubelle,Yarrow pom precum si blendul Anti-aging pe zona de interes de 1-2/zi.
     Acneea este o afectiune care poate aparea la toate varsele, din cauze multiple, de la o predispozitie genetica, la o imunitate scazuta, stres, transpiratie sau dereglari hormonale.
  Uleiurile esentiale recomandate sunt: Melaleuca, Geranium, Lemon, Petitgrain, Vetiver, Patchouli, Corect X precum si suplimentele digestive A2Z, Terrazyme si Pb assist.
    Ulceratii.
   Aplicati 1-2 pic de Clove si tamponati pe zona de interes.De asemenea, puteti incerca si On Guard.
   Mentineti un mediu alcalin cu 2-3 pic de Lemon in apa zilnic.
 Utilizati complexul digestiv Terrazyme.
   Urticarie.
   Urticaria este o reactie alergica a organismului care poate afecta persoanele din orice categorie de varsta. Se manifesta la nivelul pielii, sub forma de eruptii cutanate numite si papule sau mici umflaturi ale tegumentului care, de cele mai multe ori, sunt rosiatice si cu varful albicios.
  Recomandarile mele sunt: Triease, Lavender, Melaleuca, Cilantro, Ginger, Roman Chamomile.
   Vergeturi.
   Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.
   Uleiurile recomandate sunt: Cypress, Geranium, Lemon, Wild orange, Lavanda, Frankincense, Sandalwood.
   Arsuri.
   In primul rand se opreste arderea punand zona sub apa rece.
   Aplicam Lavender si Frankincense direct pe zona, nediluata.Continuam cu aceleasi uleiuri, dar diluate, aplicand alternativ cu Corect X.
   Alte uleiuri care pot fi folosite cu succes sunt: Mirth, Roman Chamomile, Geranium. Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.


   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani. Totul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.
Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI
– achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.


Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.


  


**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!
*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s