Cum ne ajuta uleiurile esentiale in lactatie?


     Alaptarea este una din cele mai frumoase perioade ale unei mamici, dar ce faci cand ea vine la pachet cu multe obstacole, lipsa laptelui la inceput, sau mastita? Sau pur si simplu a venit momentul sa pui capat acestei minunate perioade pentru ca puiul tau a crescut?
   Uleiurile esentiale iti stau la indemana pentru ambele situatii.
   Pentru cresterea lactatiei, ideale sunt uleiurile esentiale de Clarysage, Basil, Copaiba si Fennel.
    Pentru scaderea lactatiei:Peppermint.
    Pentru mameloane dureroase: Lavender, Helichrysum, Roman Chamomile.

    Despre alăptare se spune deseori că este unul dintre darurile pe care mama le dă nou-născutului ei. Multe studii confirmă numeroasele beneficii fizice și emoționale ale acesteia atât pentru mamă, cât și pentru copil. Societatea de azi a sugerat că omul poate crea produse care să înlocuiască alăptarea, însă numărul dovezilor în defavoarea acestei asumpții este copleșitor. Laptele mamei nu numai că are elementele nutritive necesare pruncului, ci conține și elemente care îl protejează și luptă împotriva unei varietăți de boli. Pentru copil, aceste beneficii trec dincolo de perioada alăptării, constituind fundația unei vieți sănătoase.
   Beneficiile atribuite alăptării:
   Pentru bebeluș:
  •    O legătură mai puternică cu mama pentru stabilitate emoțională
  • Asigurarea elementelor nutritive necesare, care variază odată cu vârsta
  • Anticorpi și alți agenți protectori ce reduc riscul de boli precum infecții, pneumonie, bronșită, meningită, infecții la rinichi, alergii, eczeme, diabet infantil și astm.
  •    Mai puține probleme gastrointestinale precum diaree, constipație, colici, gastroenterită și necrotizarea enterocolitei
  •    Risc mai scăzut de sindrom al morții subite a sugarului (SMSS) în rândul bebelușilor alăptați la sân
  •     S-ar raportat numeroase alte beneficii, inclusiv unele care se prelungesc până la maturitate.

    Pentru mamă:

  •     Dezvoltarea unei legături emoționale cu copilul are un efect pozitiv asupra stării emoționale a mamei
  •     Ajută la refacerea organismului și revenirea acestuia la starea de dinainte de sarcină, inclusiv la pierderea în greutate, în timp ce ajută la mărirea în mod natural a distanței dintre sarcini
  •     Este raportată reducerea mai multor riscuri de sănătate pentru mame precum anemia, osteoporoza și diferite forme de cancer precum cancerul de sân, cervical, endometrial și ovarian.
  •     Alăptarea poate aduce cu sine provocări, însă există numeroase sugestii holistice care vă pot ajuta să faceți față diferitelor probleme. În celelalte secțiuni sunt prezentate modalități prin care uleiurile esențiale și alte produse naturale pot contribui la creșterea și scăderea lactației, și unele măsuri de prevenire ce trebuie luate în timpul alăptării, ca și experiența altora în ceea ce privește utilizarea uleiurilor esențiale în timpul alăptării.


⸼⸼Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.

Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.


   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani. Totul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.
Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI
– achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.


Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.  


**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support  sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!
*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s