DoTerra pentru femei

 

„Nu exista in largul lumii un drum mai plin de emotii, de neprevazut, de lucruri uimitoare decat sufletul unei femei”…Camil Petrescu

   Femeile se confrunta adesea cu provocari specifice genului, si nu doar atat, deoarece multe femei sufera de nivelul ridicat de cortizol, care duce la oboseala, schimbari de greutate, depresie, anxietate si probleme digestive.Stresul fizic si emotional poate fi cauza multora dintre afectiunile feminine.

  DoTerra sustine femeile atat emotional cat si fizic,cu urmatoarele uleiuri si suplimente:

  ULEIURI UNICE

  ROSE -ajuta la infertilitate, frigiditate si la restabilirea unui ciclu menstrual sanatos.
  GERANIUM -sprijina fertilitatea, echilibrul hormonal si emotional.
  NEROLI SI YLANG YLANG -relaxeaza si imbunatasesc libidoul.
  CLARY SAGE -echilibreaza hormonal si imbunatateste functiile sistemului endocrin.
  GRAPEFRUIT -mentine echilibrul progesteronului si sanatatea sanilor.
  JASMINE -mentine sanatatea uteruuli si creste libidoul.
  GINGER -diminueaza crampele, creste libidoul si regleaza ciclul menstrual.
  FENNEL -sprijina sanatatea ovarelor si mentine in echilibru nivelul progesteronului.
  THYME SI OREGANO -mentin in echilibru nivelul progesteronului.

  BLEND-URI

  WHISPER -ajuta la managementul  dispozitiei si mentine sanatoasa functia endocrina.
  CLARY CALM -diminueaza durerile din timpul menstruatiei sau din perioada ovulatorie.
  MOTIVATE sustine sanatatea sistemului rreproducator.

  SUPLIMENTE

  BONE NUTRIENT -contine minerale si vitamine si alti cofactori necesari pentru integritatea sistemului osos, forta si sanatate per total.


  

Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.


   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani. Totul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.
Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI
– achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.


Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.  


**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!
*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s