Yoga Collection


   Ce este yoga ?
   Yoga este unealta pentru dezvoltarea legăturii cu divinitatea, în orice tehnică sau credinţă spirituală sau religioasă ai. O şedinţă de yoga, te face să te simţi energizat, relaxat, plin de viaţă, tonificat. Exerciţiile yoga, dau tot ce doreşti : mobilitate, rezistenţă, relaxare , prin acţiunea asupra tuturor ligamentelor , prin masajul tuturor organelor şi glandelor corpului. Nu există îndoială : yoga are un efect imens asupra sănătăţii şi stării de bine.
Aspectul fizic din yoga ( hatha yoga), folosirea poziţiilor ( asana ), controlul respiraţiei ( pranayama ), necesită concentrare şi disciplină. Rezultatul este o puternică uniune între minte şi trup. Oricine, indiferent de vârstă, sex, experienţă sau abilităţi fizice, poate practica yoga. 

   YOGA COLLECTION.

   Acest set a fost conceput de Elena Brower, instructor de Yoga și utilizator de uleiuri esențiale de aproape 20 de ani.

   ANCHOR împământează, calibrează și rafinează capacitatea ta de a te asculta și de a te echilibra. Minunat pentru a începe practica yoga, poate fi folosit pe palme, zonele de puls, în interiorul brațelor, tălpi (dacă vei sta în fund câteva minute până se absoarbe uleiul în piele). Încearcă acest ulei în timpul meditațiilor în șezut, al posturilor răsucite și Bhu Mudra (o mână pe inimă iar vârfurile degetelor celeilalte mâini pe Pământ).

   ALIGN centrează, deschide și îmbunătățește capacitatea ta de a reveni la esența lucrurilor. Perfect pentru a fi folosit în mijlocul practicii yoga, eventual în momentul în care tu sau studenții tăi faceți o mică pauză pentru a cuprinde ceea ce au realizat până în acel punct. Minunat pentru posturi ca Warrior III sau Triunghiul.

   ARISE luminează, strălucește și înalță. Pentru inima ta, cel de-al treilea ochi (atâta timp cât nu ieși în lumina soarelui imediat după practică deoarece conține citrice care sunt sensibilizante), partea superioară a capului tău. Îmi place să folosesc câteva picături pe antebrațe chiar înainte de salutul soarelui. De asemenea este perfect pentru a fi folosit în diffuserul de cameră sau în brățara pentru aromaterapie.
   E bine sa incepem meditatia sau antrenamentul de yoga cu Anchor, urmat de Align si la final Arrise.
   In timp ce iti completezi meditatia, felicita-te pentru onorarea corpului tau.
  Te afli in locul exact in care trebuie sa fii acum si totul este in regula si bine in lumea ta.
   Namaste!

_________________________________
   Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.

   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în baniTotul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.
Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI
– achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.


Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.  


**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!
*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s