Anxios,retras,limitat,frica de a fi vazut

      
       Te simti:
  • speriat,
  • limitat ,
  • anxious.

      Simti ca:

  • nu te integrezi pentru ca esti diferit de ceilalti?
  • esti incomplet,
  • deteriorat si asta te face sa ramai ascuns?

      Uleiurile esentiale care te pot sustine in astfel de situatii sunt:
       GREEN MANDARIN pentru ca te invită să te retragi într-un timp inapoiat, înainte de a fi îngrămădita de acest bagaj.Iti reamintește să te conectezi la copilul tau interior, a cărui inimă era deschisă și neînfricată.

      PEACE te invită să te conectezi la adevărata sursă de pace neîntreruptă și să dai drumul controlului și al atașamentelor în exces pentru a experimenta pacea incredibilă care curge din divinitate.

      JUNIPER BERRY oferă curaj și protecție energetică în timpul nopții.Încurajează o evaluare sinceră a informațiilor comunicate din interior.Juniper berry ajută la restabilirea echilibrului între lumină și întuneric, conștient și soare, zi și noapte.
      TURMERIC îti restabilește credința în bunătate. Iti amintește că, în bine sau în rău, fiecare persoană ocupă un rol unic în desfășurarea destinului lumii.

      LAVENDER ajută la exprimarea verbală și la calmarea minții.Specific, calmează nesiguranțele care sunt resimțite atunci când cineva își riscă adevăratele gânduri și sentimente.
_________________________________
   Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.

   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în baniTotul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.
Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI
– achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.


Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.  


**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s life and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!
*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s