Ce este LRP- programul de loialitate.


Deci, ce este LRP ?


LRP reprezintă Programul de Recompensare a Loialitatii. Programul încurajează loialitatea și vă recompensează pentru plasarea comenzilor lunar. Funcționează ca un „autoship” unde comenzile sunt programate și procesate automat în fiecare lună (daca o o faci manual).

Câștigați un procentaj in puncte cadou, de fiecare dată când efectuați o achiziție. Cand iti creezi un cont doTERRA si setezi LRP-ul, inca din prima luna castigi 10 % inapoi in puncte cadou. Si atata timp cat continui sa ai comenzi lunare, adaugi cate 5 % la fiecare 3 luni pana la 30 %.
Vei continua sa castigi ulterior cate 30 % in fiecare luna, pe termen nelimitat, atata timp cat mentii LRP-ul.
Acesti 30 % sunt peste cei 25 % discount fata de pretul retail pe care il obtii imediat dupa inrolare – astfel vei avea in final 55 % discount dupa 12 luni de la inrolare + LRP lunar.


Nu exista nici o obligatie, in orice moment doresti poti „opri jocul” si sa renunti la programul LRP – bineinteles pierzand avantajele „jocului” (procentul cumulat pana atunci si punctele neconsumate – asa ca daca e cazul, consuma toate punctele inainte sa faci asta). Vei putea oricand sa re-iei programul LRP, dar vei porni din nou de la 10 % .

– ai nevoie de minim 1 PV comanda pentru a mentine programul si pastra punctele cumulate (cel mai ieftin produs este un balsam de buze)
– ai nevoie de minim 50 PV comanda lunara pentru a castiga puncte cadou si a creste procentajul cu 5% la fiecare 3 luni (aproximativ 50 euro)
– in cazul in care comenzile tale lunare sunt plasate pana in data de 15 ale lunii (inclusiv) si depasesc 125 PV – beneficiezi de POM (product of the month, cadoul lunii)
– in cazul in care ai echipa (fie ca-s inrolati de tine, fie ca sunt plasati de upline) ai nevoie de 100 PV pentru a fi eligibil de comisioane.


ATENTIE ! Exista DOUA tipuri de comenzi:
1. LRP
2. Standard order
Doar comenzile de tip LRP genereaza puncte cadou, % si cadoul lunii (POM). Ai grija ce tip de comanda plasezi.

COMANDA STANDART ONE TIME

Singurul avantaj sunt cele 25 % discount la produse. Nu vrei sa faci comenzi „one-time”, nici macar in cazul in care nu vrei comenzi lunare. Poti sa o faci LRP, sa astepti punctele si sa anulezi LRP inainte de data setata luna viitoare.

COMANDA LRP

– 25 % discount fata de retail
– e prestabilita lunar
– poate fi oricand editata si modificata (continutul cosului de cumparaturi si data programata de livrare)
– poate fi oricand anulata (telefonic din motive de securitate)
– castigi puncte cadou
– cresti % de recompensare a loialitatii
– te califica pentru diverse promotii lunare
– te face eligibil de plata comisioanelor

  Detalii cheie:

1. nu puteti plasa o comanda LRP in luna inrolarii, ci doar in luna urmatoare dupa inrolare
2. poti sa ai mai multe comenzi LRP intr-o luna daca iti doresti
3. punctele cadou expira in 12 luni de la data castigarii lor, asadar cheltuie-le in timp util.
4. exista o taxa de 2 euro la fiecare comanda „cumparata” cu puncte cadou, asa ca e mai intelept sa aduni mai multe o data (100-200) si sa le cheltui o data
5. pastreaza punctele cumulate plasand o comanda de macar 1 PV in loc sa-l anulezi
6. plaseaza comenzi de minim 50 PV o data ca sa castigi puncte de loialitate pentru ele
7. NU castigi alte puncte de loialitate aferent produselor „cumparate” cu puncte de loialitate, asadar ai grija la valoarea PV-ului de la final din cosul tau de cumparaturi inainte sa procesezi comanda, mai ales daca nu vrei sa scazi sub 50 PV (pentru crestere) sau chiar 100 /125 PV (daca ne referim la comisioane sau promotii).
_________________________________
   Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.

   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în baniTotul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.
Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI
– achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.


Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.  


**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!
*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s