Terra Greens

   TerraGreens® este un amestec exclusiv de fructe și legume integrale combinate cu superfructe și uleiuri esențiale terapeutice certificate CPTG doTERRA.


   Descriere
Acest amestec sub forma de pulbere înmagazineaza un impuls zilnic de fructe și legume într-un amestec care poate fi amestecat in 240 ml de lichid pentru o suplimentare nutritivă ușoară și convenabilă.
   Ce face TerraGreens unic?

   TerraGreens include o combinație proprie de amestecuri de ulei esențial verdeturi, iarburi, fructe și uleiuri esentiale CPTG, care oferă o doză concentrată de nutrienți de care organismul dvs. are nevoie pentru o funcționare optimă. În special, combinația de uleiuri esențiale de Lămâie și Ghimbir poate ajuta la funcționarea corectă a sistemului digestiv. * De asemenea, fibra solubilă și insolubilă inclusă ajută în continuare procesul digestiv. *
   La doar 35 de calorii pe porție, administrarea de TerraGreens este o modalitate ușoară de a sprijini gestionarea greutății. * Densitatea ridicată de nutrienți a TerraGreens vă permite să obțineți nutriția de care aveți nevoie, din foarte puține calorii – ceea ce face mai ușor să îndepliniți recomandările calorice zilnice. TerraGreens are, de asemenea, un nivel foarte scăzut de zahăr și sodiu, sprijinind în continuare obiectivele dvs. de gestionare a greutății. *
   O singură lingură de TerraGreens adăugată în apă sau un smoothie este tot ce ai nevoie pentru a câștiga nutriția pe care o vei obține din consumul de fructe și legume pe zi.           Comoditatea TerraGreens o face o soluție viabilă pentru a obține doza adecvată de fructe și legume în fiecare zi.
   TerraGreens este natural, fără OMG și fără gluten și vegan. Pentru cei preocupați de intoleranțe sau sensibilități alimentare specifice, TerraGreens este modalitatea ideală de a-ți lua nutrienții vitali zilnici.


   Instrucțiuni de utilizare:Adăugați o lingură de TerraGreens la 8 oz. de apă sau băutura preferată și bea imediat.
  
   Beneficii primare:

· Oferă organismului nutrienți esențiali
· Sprijină sănătatea imunitară *
· Susține sănătatea digestivă *
· Susține gestionarea greutății *
· Ingrediente naturale

_________________________________
   Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.

   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în baniTotul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.
Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI
– achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.


Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.


  


**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!
*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s