Uleiurile esentiale safe pentru administrarea interna

Uleiuri esentiale ce pot fi consumate INTERN sunt uleiurile provenite din:

☄️Copaci/rasini– copacii sunt sursa adevarului nelimitat: sunt cuvinte nerostite ale intelepciunii concepute in mod deliberat pentru a ne invata si a ne conecta cu pamantul si cerul.
De regula, uleiurile esentiale provenite din copaci nu se consuma intern, cu exceptia : Melaleuca, Copaiba, Frankincense, Myrth, SiberianFir si Sandalwood.
CoajaCassia si Cinnamin Bark.

☄️Florile sunt un real maestru,care cunoaste si ne arata drumul catre lumea noastra interioara si care isi ia timpul necesar pentru a explora mintea si sufletul.
Exemplu de uleiuri provenite din flori ce pot fi consumate intern: ClarySage, Clove, Geranium,Helichrysum, Lavender, Peppermint, RomanChamomile, Rosemary, YlangYlang.

☄️Frunzele dau viata, iubire si oportunitatea de a ne desfasura in lume.
Basil, Cilantro, Lemongrass, Marjoram, Oregano, Patchouli, Peppermint, Petitgrain,  Rosemary, Spearmint, Thyme.

☄️Seminte ce reprezinta iubirea Pamantului si intelepciunea Universului ascunse intr-o coaja.Ele contin secretele vietii si respira bucurie pretutindeni unde sunt sadite si crescute.Ele sunt maestrul principiilor.
Cadamom, Coriandru, Fennel.

☄️Radacini– ceea ce transmit ele este sa inveti sa te predai, adica sa ai incredere in intelepciunea Naturii.Uleiurile esentiale provenite din radacini sunt foarte feminine, la nivel constient , ele vorbesc prin intuitie.Intelepciunea lor provine din centrul Pamantului, o intelepciune ce se regaseste acolo de milioane de ani.
Ginger, Spikenard, Vetiver.

☄️Fructe/Citrice– scopul fructelor este sa traiasca alaturi de alte plante: sa hraneasca, sa imputerniceasca si sa realizeze conexiunea cu energia Pamantului.Viata fructelor cuprinde toate elementele:apa, Soare(foc), aer si pamant.
Uleiurile esentiale care provin din fructe ne ajuta sa ne detasam si sa facem loc noutatii.Ele sunt aici pentru a simti, a fi, a hrani si a accepta tot ceea ce ne asteapta.La nivel emotional este vorba despre doua lucruri: dorinta si incredere.
Bergamot, BlackPepper, Grapefruit, Green Mandarin, Juniper Berry, Lemon, Lime, PinkPeper, Tangerine, Wild Orange.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s