Masajul cu uleiurile esentiale

Masajul aromaterapeutic este o metoda de influenta asupra organismului prin intermediul masajului, utilizand concomitent uleiurile esentiale.

El combina utilitatea miscarilor de masaj cu puterea vindecatoare a uleiurilor esentiale, creand astfel un efect benefic asupra corpului, dar modificand in acelasi timp si starea psihoemotionala a omului.

Masajul cu uleiuri esentiale contribuie la penetrarea uleiurilor in piele si tesuturi, dupa care ele sunt absorbite in circuitul sanguin si limfatic, se disperseaza prin tot corpul si ajung exact in acel loc care necesita ajutor.Astfel se atinge armonia intre suflet si corp.

Schimbul de energii in timpul masajului.

Atingerea reprezinta o componenta importanta in eficienta uleiurilor esentiale, deoarece omul necesita caldura, atingeri, asta ne arata prin faptul ca nu traieste singur, izolat, ci in comunitate.Prin atingeri, au loc reactii chimice si transferuri de energie , atat catre interior, cat si catre exterior.

Tehnicile de impamantare si centrare pot diminua efectele negative pe care le au influentele energetice dintre facilitator si beneficiar, lasand astfel doar energia vindecatoare sa circule si sa aduca beneficii.

Dr. Hill, unul dintre fondatorii doTerra, a dezvoltat Aromatouch Technique, o tehnica prin care oricine iubeste uleiurile esentiale poate oferi o experienta extraordinara menita sa aduca mintea si corpul in echilibru.

Aceasta metoda este o metoda sigura si eficienta de a beneficia de toate avantajele uleiurilor esentiale, avand instructiuni specifice atat pentru dozare, cat si pentru aplicatii.

Diferenta dintre a aplica pe mana cuiva un ulei si a-i oferi un masaj, o face conectarea la nivel emotional cu acesta, intentia ta de bunastare catre el, energia ce o oferi prin intermediul atingerii.

Pentru programari, ma gasiti la:

Radu Dudescu
nr 21
Cisnadie
Sibiu., Sibiu 550300
Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s