Inhalarile

Inhalarea de uleiuri esentiale inseamna inhalarea substantelor volatile prin nas si gura, si este una dintre metodele cele mai eficiente in cazul infectiilor respiratorii.Modul de functionare este la fel ca cel al difuzorului-patrunderea aromelor in sistemul respirator al omului.

Inhalarile sunt eficiente in caz de astm, bronsita, tuse si dureri de gat, actionand asupra intregului sistem respirator, de asemenea a sistemului nervos, eliberandu-ne de stres, diminueaza depresia.

Difuzorul este un mod de inhalare rece.De asemenea, aplicarea uleiurilor pe piele, haine sau masti, cum este acum perioada, este tot un fel de inhalare rece.

Mod de prepare inhalare calda:

Se toarna apa fierbinte intr-un vas , capul si umerii sunt acoperiti cu un prosop si in apa se adauga 3-4 picaturi de ulei esential.Se inhaleaza incet si profund, se recomanda sa se respire pe nas timp de 4-7 minute, avand ochii inchisi.Inhalarile se fac de 2-3 ori pe zi, pana la imbunatatirea starii generale.

Atentie la uleiurile fierbinti, cum ar fi Cassia, Cinnamon Bark, Oregano, Lemongrass, se adauga mai putine picaturi si se sta la o distanta mai mare fata de vas.

Combinatia ideala folosita de mine cel mai des este : Eucalipt, Rosemary, Cedarwood, Siberian fir, Lemon (nu toate odata, combin cate 3).

Radu Dudescu,nr 21.
Sibiu, Cisnadie 550300
Romania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s