De ce doTerra?Puritate?

  Cand alegeti DoTerra,alegeti uleiuri esentiale din plantele care au fost culese la momentul perfect, care au fost atent distilate.
   Cu cat este mai curat un ulei,cu atat rezultatele sunt mai puternice.Pentru a se asigura ca uleiurile Doterra sunt pure, o echipa de profesionisti au formulat  o procedura de testare reusita, care califica uleiurile doTerra ca fiind unice, pure si fara compusi sintetici.Acest protocol se numeste CPTG Certified Pure Therapeutic Grade.
    Despre CPTG aflati mai multe AICI.

   Un alt element foarte important este potenta uleiului, si anume locul unde este cultivata planta respectiva, in habitatul ei natural, cu un sol, temperatura, clima optima.
   Procesul Co-Impact Surcing se refera la modul cum doTerra ofera aceasta potenta uleiului, prin cultivarea plantelor in mediul lor nativ,cu ajutorul fermierilor din aceste zone, in schimbul imbunataririi vietii sociale si economice a acestora.Astfel noi putem fi siguri ca plantele sunt ingrijite corespunzator, si recoltate la momentul oportun,deoarece acesti fermieri au in spate cunostiinte de recoltare de generatii intregi.
    Rezultatele testarilor se regasesc pe site-ul http://www.sourcetoyou.com, unde puteti introduce codul de pe sticla si aveti astfel acces la analizele fiecarui lot produs.

GC/MS TEST.
GC / MS reprezintă Spectrometria de masă cu cromatografie de gaze. În termeni simpli, un GC / MS separă un ulei esențial în componente individuale. Uleiul este vaporizat la intrarea în dispozitiv, iar uleiul trece printr-o coloană asistată de un gaz purtător (de obicei heliu sau hidrogen). Coloana în sine se află într-un cuptor; aici se gestionează schimbarea căldurii în timp. Compuși chimici diferiți reacționează cu viteze diferite în interiorul coloanei și aceste informații sunt capturate pe spectrometria de masă a cromatografiei de gaze.

Despre GC/MS puteti viziona si AICI.

Rezultatul testului GC/MS:

 Sper ca toate aceste informatii sa cuprinda in mare parte ceea ce vroiati sa stiti despre cum, unde, si cine se afla in spatele acestei munci depuse inainte ca sticlua sa ajunga in mainile voastre.

 Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.

1. Creează-ţi un cont doTERRA

   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani. Totul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI – achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.

2. Cumpără direct din magazinul doTERRAPoţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.

**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.


Please,let your feedback on the comment!

*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s