Lista preturi doTerra.Scump sau nu?

În listele de mai jos vei găsi două preţuri – Retail şi Wholesale. Pentru a avea acces la preţul de Wholesale, redus cu 25% faţă de preţul de Retail, trebuie să ai cont doTERRA (contul se creează o dată şi nu implică alte costuri lunare). Achiziţionând un pachet presatabilit de doTERRA ai acces la preţuri şi mai reduse şi la ofertele lunare.

Pentru a comanda oricare dintre produse la cele mai avantajoase preţuri ne poţi contacta pe Facebook pe pagina https://www.facebook.com/emotionallife.oils/ , la adresa monica.collot.90@gmail.com sau sună la 0753-819132.

Dacă ne contactezi te ajutăm cu toate informaţiile de care ai nevoie şi cu sfaturi privind folosirea uleiurilor esenţiale pure pentru a te bucura de toate beneficiile lor.

ÎNAINTE DE A CONSULTA LA LISTA DE PREŢURI, TE RUGĂM SĂ CITEŞTI URMĂTOARELE INFORMAŢII, DE O ADEVARATA IMPORTANTA:

În primul rând trebuie să înţelegem de ce uleiurile esenţiale pure cu grad terapeutic (CPTG) de la doTERRA au preţul pe care îl au. Calitatea, puritatea şi metodele de obţinere sunt motivul care stă în spatele preţului şi a diferenţei faţă de alte uleiuri de pe piaţă.

O sticluţă de 15ml  conţine aproximativ 250 de picături de ulei esenţial, ceea ce inseamna consum pe termen foarte lung, deoarece uleiurile esentiale cu grad terapeutic se folosesc cu picatura, maxim 10 picaturi dintr-un ulei, la 10 ml de ulei purtator.

De exemplu, atunci când le folosim aromatic, punem 3-4 picături în difuzorul cu ultrasunete şi îl putem lăsa pornit pentru 2, 4 sau chiar 10 ore, fără ca aroma să se piardă, ba dimpotrivă, umple întreaga încăpere.

Când le folosim topic, adică pe punem pe piele, facem la fel – 1-2 picături într-un ulei purtător (de cocos, măsline etc.) şi masăm zona cu probleme.

Iar atunci când le consumăm intern, în cele mai multe cazuri, o singură picătură este suficientă în cazuri precum problemele digestive, dureri inflamatori, dureri dinti, tensiune,etc.

Lista preţurilor reale

(uleiurile menţionate mai jos fac parte din pachetul Home Essentials Kit şi preţul lor este cel de WHOLESALE, cu reducerea de 25% care se aplică în cazul celor care au cont doTERRA)

Frankincense (Tămâie) – 343 lei (15ml) – 1.37 lei (o picătură)

Lemon – 54 lei (15ml) – 0.216 lei (o picătură)

Oregano – 128.4 lei (15ml) – 0.5135 lei (o picătură)

Melaleuca – 91.2 lei (15ml) – 0.3648 lei (o picătură)

Peppermint – 99.6 lei (15ml) – 0.3984 lei (o picătură)

Lavender – 110.4 lei (15ml) – 0.4416 lei (o picătură)

Air – 111.6 lei (15ml) – 0.4464 lei (o picătură)

Deep Blue – 171.6 lei (5ml) – 2.145 lei (o picătură)

OnGuard – 171.6 lei (15ml) – 0.6864 lei (o picătură)

ZenGest – 111.6 lei (15ml) – 0.4464 lei (o picătură)

Asta înseamnă că achiziţia unui ulei esenţial pur terapeutic de la doTERRA iti asigura sanatatea pe termen lung.

CLICK PE LISTA URMĂTOARE PENTRU A DESCHIDE FISIERUL CU TOATE PRETURILE ACTUALIZATE SAU VEZI IMAGINILE DE MAI JOS:

Poţi să achiziţionezi orice produs din magazinul online.

Pentru a comanda oricare dintre produse la cele mai avantajoase preţuri ma poţi contacta pe Facebook pe pagina https://www.facebook.com/emotionallife.oils/ ,la adresa monica.collot.90@gmail.com sau sună la 0040753-819132.

*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s