Gama On Guard-protectie si imunitate

 OnGuard este un blend propriu doTERRA ce ofera o alternativa naturala si eficienta pentru sustinerea sistemului imunitar, atunci cand este utilizat pe plan intern*. Este unul din cele mai bine vandute blenduri doTERRA si este binecunoscut pentru protectia pe care o ofera in alergiile sezoniere si de mediu, continand uleiuri esentiale ce intaresc sistemul imunitar.OnGuard poate fi administrat zilnic intern* pentru a mentine sanatatea sistemului imunitar si pentru a sustine functia celui cardiovascular. Poate fi folosit si in casa, ca si detergent non-toxic pentru suprafete. Difuzat in incapere purifica aerul si are efect energizant, reconfortant, inaltator.
Ingrediente: ulei esential de: Wild Orange (coaja), Clove Bud, Cinnamon (frunza), Cinnamon Bark, Eucalyptus (frunza) si Rosemary (frunza/floare).

OnGuard Mist ajuta la curatarea mainilor, atunci când nu sunt disponibile sapunul si apa.🔸️Ambalat convenabil într-o sticlă de dimensiuni reduse (27 ml), On Guard Mist este perfect pentru utilizare în deplasare.✅️Metoda de utilizare:🔸️Agitati bine sticluta inainte de folosire.
🔸️Umeziti bine mainile și lasati să se usuce, fără ștergere.⚠️Măsuri de precauție🔸️Doar pentru uz extern.
🔸️Evita contactul cu ochii. În cazul contactului, clătiți bine cu apă.
🔸️Pentru copiii sub 5 ani, folosiți sub supravegherea adulților.
🔸️Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

On Guard Cleaner.

OnGuard Detergent de spălare, este un detergent de rufe ultra-concentrat de 6X, care utilizează puterea uleiului protector OnGuard și a enzimelor bio-originare pentru a indeparta petele hainelor lasandu-le uimitor de curățate.🚿Descriere:🌞Aceast detergent are capacitatea de până la 64 de spalari!
🌞Se poate folosi in condiții de siguranță, pentru țesăturile colorate lavabile, la toate temperaturile, și nu conține parfumuri, coloranți și toxine, ceea ce o face o alegere sigură atât pentru familia dvs., cât și pentru mediul înconjurător.

 Dropsuri OnGuard conțin uleiuri esențiale cu grad terapeutic de portocal sălbatic, cuișoare, scorțișoară, eucalipt, rosmarin și smirna, amestecate într-o baza dulce de zahar organic de trestie și sirop de orez brun organic, fără adaosuri de arome sau colorant artificial.

 

 On Guard beatles este o modalitate ușoară și convenabilă de a obține avantajele de stimulare a imunitatii a amestecului de uleiuri esențiale DoTERRA On Guard. * DōTERRA On Guard Beadlets oferă o doză aromatizantă de amestec proprietăți DoTERRA de portocal sălbatic, cătină, scorțișoară, eucalipt și rozmarin , toate conținute în mici mărgele vegetale care se dizolvă în gură pentru a împrospăta respirația și pentru a susține sistemul imunitar. * DoTERRA On Guard Beadlets sunt perfecte pentru a fi utilizate acasa, în timp ce călătoriti și pentru a spori imunitatea familiei – oricând și oriunde.

 On Guard® + Blend de protecție 60 capsule moi combină amestecul propriu-zis al amestecului protector dōTERRA On Guard Protector cu uleiuri esențiale de piper, ulei de Oregano și Melissa pentru un suport imun suplimentar. On Guard + Softgel este o modalitate excelentă de a întări și de a menține funcția imună sănătoasă atunci când amenințările sezoniere sunt ridicate.Capsulate în geluri vegetariene, acest amestec distinctiv conține uleiuri esențiale cunoscute pentru efectele lor pozitive asupra sistemului imunitar și capacitatea lor de a proteja împotriva amenințărilor la adresa mediului.On Guard ar trebui să fie luat ocazional.

On Guard Foaming Hand Wash este o alternativă blândă și sănătoasă la săpunurile dure care pot usca și irita pielea sensibilă.
 Beneficii primare
· Curăță și înmoaie mâinile pe parcursul zilei, fără a usca sau a irita pielea sensibilă
· doTERRA On Guard Foaming Hand Wash este echilibrat cu pH pentru a proteja barierele delicate de umiditate ale pielii.
· Aromele și aromele de citrice ale doTERRA On Guard intensifică simțurile în timpul și după utilizare.
· Puterea uleiurilor esențiale doTERRA On Guard îmbunătățește funcția de curățare pentru a o duce la un nou nivel și a-l separa de alte produse de marcă comercială
Fortificată cu puterea uleiurilor esențiale Pure Thepeutic Grade® certificate doTERRA CPTG în siguranță, doTERRA On Guard Foaming Hand Wash oferă avantajele de protecție ale unuia dintre cele mai populare amestecuri de ulei esențial doTERRA. doTERRA On Guard Foaming Hand Wash spăla și înmoaie mâinile, oferind în același timp o aromă revigorantă a uleiurilor esențiale care vă lasă mâinile mirosind proaspete și curate de citrice.

 Despre puritatea uleiurilor esentiale DoTerra puteti vedea si AICI.

1. Creează-ţi un cont doTERRA

   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani. Totul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI – achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.

2. Cumpără direct din magazinul doTERRAPoţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.

Please,let your feedback on the comment!

**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s