doTerra pentru casa ta!Cum poti folosi difuzoarele pasive

Daca nu ai inca un difuzor cu aer rece pentru a difuza uleiurile esentiale, nu te ingrijora, poti folosi difuzoarele pasive.

Acestea pot fi accesorii de birou sau masa, mobila, accesori de masina.Pot fi din orice material ce absoarbe uleiul esential precum lemn, ceramica, ceara, metal, sticla, piele,etc, deoarece ele degaja pasiv molecule de ulei esential in aer.Un alt difuzor oasiv din situatia actuala poate fi si masca, pe care poti adauga 1-2 picaturi ulei favorit.Daca te afli in baie, poti pune pe vasul de toaleta, pe cada, chiuveta sau cabina de dus cate o picatura de ulei esential, sau chiar pe accesori decorative, gen scoici lumanari.


Daca ai ajuns in dormitor, locul potrivit pentru relaxarea mintii si a corpului, poti aplica uleiesential pe cadrul patulu, umerase, perne, scaune sau accesorii, precum margele, tablouri.


Dupa somn, ajungem apoi si in bucatarie, unde simtim mirosul de gunoi, frigider, sau mancare.Poti turna cateva picaturi de ulei de citrice, Lime, Wild Orange, sau orice alta aroma va place pe un prosop de hartie, intre placile de faianta, pe prosoapele sau carpele cu care stergeti, pe sortul de bucatarie, etc.


Cand ati plecat din casa in masina, turnati cateva picaturi de ulei esential pe covoras, pe tapiterie, decoratiunile de la oglinda, mai ales daca sunt din plus, pe husa volanului.

 


1. Creează-ţi un cont doTERRA

   Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani. Totul fără să ai vreo obligaţie precum comenzi lunare sau achiziţii de anumite valori.Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni: – plăteşti o taxă de 25 Euro (TVA inclus) pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU TAXĂ CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ dōTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ŞI APOI ADAUGĂ CE ALTE PRODUSE ÎŢI DOREŞTI – achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire.aici – CREEAZĂ-ŢI UN CONT CU UN PACHET DE ÎNSCRIERE CU UN CLICK AICI ŞI DUPĂ CE AI COMPLETAT DATELE PERSONALE SELECTEAZĂ UNUL DINTRE PACHETELE DE ÎNROLARE DIN LISTA PE CARE O VEI AVEA PE ECRAN ŞI MAI ADAUGĂ ALTE PRODUSE DACĂ ÎŢI DOREŞTI.

2. Cumpără direct din magazinul doTERRAPoţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online.Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare.

**Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ma poţi contacta pe Facebook pe pagina Mommy’s oils and emotional life support sau la numarul de telefon 0753819132.

Let a comment and share your opinion with me!

Evaluare: 5 din 5.

*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s