doTerra-Spa-Ingrijire personala

Produsele de ingrijire personala de obicei sunt bogate in substante chimice, printre care si xenoestrogeni, care deregleaza echilibrul hormonal, precum si glanda tiroida, atunci cand pulverizam parfum chimic in zona aceea.

doTerra Essential Skin Care

Deoarece pielea fiecăruia este diferită, doTerra a proiectat mai multe produse de îngrijire a pielii pentru a ajuta utilizatorii să abordeze problemele comune ale pielii, promovând în același timp un ten sănătos prin utilizarea uleiurilor esențiale.

Verage Skin Care Collection

Verage este un sistem exclusiv de produse naturale de îngrijire a pielii care hrănesc și hidratează pielea și reduc semnele vizibile ale îmbătrânirii. Tehnologia avansată a plantelor folosită în Verage promovează apariția unui echilibru lipidic optim – același echilibru găsit în pielea sănătoasă, cu aspect tânăr.Fiecare produs este compus din adevărate cadouri de pe Pământ: extracte de plante hrănitoare, uleiuri esențiale CTGP pure și puternice și ingrediente naturale selecte. Colecția doTerra Verage pentru îngrijirea pielii oferă rezultate pe care le puteți vedea și simți, în mod natural.

HD Clear Facial Kit

HD Clear este un sistem în trei pași care funcționează sinergic, care se bazează pe fiecare produs pentru a curăța și purifica temeinic pielea și a oferi o hidratare optimă pentru un nivel echilibrat de umiditate. Realizate cu extracte de plante pure, ingredientele din HD Clear sunt blânde și calmante pentru piele, dar puternic eficiente. Utilizarea HD Clear în fiecare zi va ajuta la:

  • reducerea apariției petelor;
  • promovează un ten clar, sănătos;
  • calmează pielea.

HD Clear oferă o soluție naturală pentru pielea cu probleme de toate vârstele.

doTerra Personal Care

Fără ingrediente dăunătoare găsite în multe produse obișnuite, doTerra îi ajută pe utilizatori să abordeze problemele comune, oferind în același timp o experiență personală de îngrijire a corpului prin utilizarea uleiurilor esențiale. Fiecare produs doTerra își propune să hrănească pielea, facilitând atingerea obiectivelor utilizatorilor.

doTerra SPA

doTerra SPA este o linie de produse cu uleiuri esențiale care oferă o experiență spa aromată acasă. Fiecare produs a fost formulat cu grijă cu ingrediente naturale pentru a lăsa pielea moale, netedă și proaspătă pe tot parcursul zilei.

doTerra Salon Essentials

Proprietățile liniștitoare și de curățare care fac uleiurile esențiale utile pentru atâtea sarcini zilnice le fac utile pentru menținerea părului curat, cu aspect sănătos. Prin utilizarea produselor pentru păr care au fost infuzate cu uleiuri esențiale puternice, puteți promova cu ușurință moale, strălucitor încuietori, fără a vă expune la ingredientele dure care se găsesc de obicei în produsele obișnuite de îngrijire a părului.

Pentru a ma contacta, scrie-mi la adresa monica.collot.90@gmail.com sau la  +0753819132 (apel sau WhatsApp)

De asemenea, ma poţi contacta pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/emotionallife.oils/

Poţi folosi şi formularul de mai jos pentru a ma contacta:

Evaluare: 5 din 5.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s