Bogo

Ce înseamnă BOGO?

BOGO este un acronim care desemnează ofertele Cumperi-unul-primești-unul gratuit (în engleză, Buy-One-Get-One free).Ce piețe sunt eligibile să participela ofertele BOGO dōTERRA Europe?

Ofertele BOGO dōTERRAEurope sunt disponibile pentru toți consultanții, membrii și clienții, exclusiv de pe piața europeană.

Cât durează ofertele BOGO dōTERRA Europe?

Veți putea achiziționa toate cele 5 oferte pe parcursul celor 3 zile INCEPAND DE MIERCURI 24 februarie (miercuri de la 01:00 ora Romaniei / ora 23:00 Londra / 0: 00 Amsterdam), nu mai devreme! Oferta se încheie vineri, 26 februarie (sau cand se termina stocul) , 26 feb, la ora 23:00 Londra / 0: 00 Amsterdam/ 27 feb 01:00 România .Dacă optezi să participi, comanda trebuie efectuată și procesată în termen de 72 de ore. Acest lucru înseamnă că aceste oferte nu pot fi salvate pe o listă prestabilită LRP. Totuși, acestea pot fi procesate sub formă de LRP, însă comanda trebuie procesată imediat.

Câte BOGO pot să cumpăr?

Fiecare ofertă BOGO are o limită de 5 oferte pe cont.

Pot să combin mai multe oferte BOGO în timpul perioadelor promoționale pentru a economisi la transport?

Da! Fiecare perioadă promoțională va avea mai multe oferteBOGO. Poți combina ofertele BOGO într-o singură comandă pentru a economisi costurile de livrare pe durata perioade promoționale de 72 de ore.

Comenzile BOGO sunt eligibile pentru obținerea de puncte în cadrul Programului de Recompensarea Loialității(LRP)?

Da, punctele se obțin conform regulilor și ghidurilor obișnuite. Comenzile LRP prelucrate cu minimum 50 PV vorbeneficia de puncte pe baza procentuluiactual al membrului. Punctele vor fi în funcție de PV corespunzător articolului cumpărat. Exemplu: „Cumperi 1 sticluță de ulei Turmeric, primești 1 sticluță de Peppermint gratuit”, ai primi puncte LRP conform PV pentru uleiul de Turmeric.Comenzile LRP prelucrate cu mai puțin de 50 PV nu beneficiază de puncte LRP.Cei care si-au facut un cont/s-au inrolat luna aceasta, nu pot procesa o comanda LRP, ci doar standard.

Cum pot să știu dacă comanda mea a fost efectuată și prelucrată?

Se va trimite un e-mail de confirmare a comenzii la adresa de e-mail atașată contului tău dōTERRA.

Pot plăti un articol BOGO cu puncte pentru produse?

Poți folosi puncte pentru aceeași comandă cu care cumperi articolele BOGO, dar articolele plătite cu puncte NU sunt eligibile pentru obținerea de produse BOGO gratuite.

Se pot face inrolari cu BOGO?

DA!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s