CONTACTEAZA-MA

Ma bucur ca ai ajuns pe pagina mea, unde eu ti-am pregatit o multime de informatii despre uleiurile esentiale doTerra, despre cum poti sa le folosesti in siguranta , cum le poti avea cu 25% reducere, cum poti sa iti creezi un cont.De asemenea, stiu ca poate nu gasesti raspuns la toate intrebarile pe site, de accea ma poti contacta in privat, cu drag voi fi acolo pentru tine, pentru a te indruma in cel mai bun mod.Iti garantez ca vei da peste un *consultant doTerra care va rezona cu tine si cu dorintele tale.

Pentru a ne contacta, scrie-ne la adresa monica.collot.90@gmail.com sau la  +0753819132 (apel sau WhatsApp)

De asemenea, ne poţi contacta pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/emotionallife.oils/

Poţi folosi şi formularul de mai jos pentru a ne contacta:

Putem să ne întâlnim personal sau să participi la unul din seminarele mele. Dacă vrei să fii la curent cu evenimentele şi ofertele, contactează-ne şi te vom notifica de fiecare dată când am noutăţi.

*În calitate de consultanţi ne folosim de informaţiile publice, recomandările şi experienţele altor utilizatori (inclusiv specialişti, medici, aromoterapeuţi). Informaţiile prezentate pe pagina mea de Facebook şi pe site-ul meu https://monicacollot.com/  nu reprezintă sfaturi medicale! Responsabilitatea privind utilizarea produselor revine fiecărui utilizator în parte.