Cum depasim depresia

Depresia nervoasa, sau pur si simplu o numim depresie, este o stare patologica marcata de o tristete profunda, insotita de o durere morala, de pierdere stimei de sine si o incetinire a functiilor psiho-motorii. Depresia se traduce prin devalorizare sin culpabilitate, care ma rod in interior, doua elemente fara de care nu exista depresie.

Prin prisma mea, depresia este atunci cand te simti captiva intr-o cutie, si ceilalti vin si vin si baga tot felul de emotii si conflicte si tu nu poti sa iesi sa spui.Pana intr-o zi , cand iesi si incepi sa scoti din cutie tot ce ceilalti au pus si te vindeci.

Mai este si depresia postnatala, care survine la cateva saptamani dupa nastere, uneori chiar luni. Mama se simte descurajata, ii este teama ca nu se va descurca, ca nu va stii ce sa faca.

Deprimarea este tot o tulburare depresiva, o perioada de tristete, de dezgust, de slabiciune, de descurajare, dar aceasta din urma dureaza de o zi la cateva zile.

Un prim aspect pe care trebuie să îl avem în vedere atunci când căutăm soluțiile pentru ieșirea din starea de depresie este toxicitatea din organism. Istoricul medical, stilul de viață, alimentația și produsele utilizate zi de zi, nivelul de exercițiu fizic, conectarea cu natura, sunt aspecte foarte importante ce trebuie luate în considerare, evaluate și redresate acolo unde este cazul.

Uleiurile esentiale avand o frecventa foarte inalta, ajuta individul sa se elibereze de aceste stari, sa isi ridice si el frecventa, si sa elibereze toate emotiile, blocajele, temerile.

Difuzat sau pur si simplu mirosit din sticla, aplicat pe zonele de puls si de asemenea prin bai cu sare epsom, uleiul ajunge la sistemul limbic, la sistemul nervos, grabind vindecarea.

Uleiurile esentiale ce ajuta in cazul sentimentelor de tristete, depresie, anxietate, frica sunt: Roman Chamomile, Bergamot, Lavander, Melissa, Rose, Ylang Ylang, Cardamom, Geranium, Frankincense, Neroli, Wild Orange, Myrth, Cypress, Cedarwood, Juniper Berry, Vetiver, Eucalipt.

Pentru a ma contacta, scrie-mi la adresa monica.collot.90@gmail.com sau la  +0753819132 (apel sau WhatsApp)

De asemenea, ma poţi contacta pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/emotionallife.oils/

Poţi folosi şi formularul de mai jos pentru a ma contacta:

Evaluare: 5 din 5.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s